Salva Maldonado: “Espero que aquest partit ens deixi clar on som”

  0
  28
  JOV-UCM (26).jpg

  03/01/2016 – L’entrenador del FIATC Joventut ha manifestat en roda de premsa que l’equip no ha de tenir cap altre objectiu que no sigui treballar i créixer.

   

  A la vuitena ha arribat la vençuda. La Penya ha pogut, per fi, acabar amb el malson del darrer mes i mig, guanyant a l’Olímpic a l’UCAM Múrcia (94-84). En moltes fases del partit, el bloc verd-i-negre tornaria a brillar en defensa, premissa reclamada per Salva Maldonado durant les darreres setmanes.

   

  “Ha estat un partit de molts nervis i de molt físic. Això ha provocat moltes errades per part dels dos equips. La sortida de l’UCAM ha estat molt bona, però nosaltres hem estat capaços d’assolir un nivell alt”, resumia el tècnic de la Penya per encetar la seva roda de premsa post partit.

   

  Després d’anar guanyant per 21 punts de diferència, però, el FIATC Joventut hauria de viure uns darrers instants de patiment, ja que el Múrcia s’arribaria a situar a cinc.

   

  “Hem perdut el nostre avantatge a causa de les pèrdues i això ens ha generat angoixa”, comentava Maldonado, el qual qualificaria de “bo” el nivell mostrat per l’equip.

   

  Segons l’entrenador de la Penya, una de les claus del triomf seria l’encert interior aconseguit pels seus jugadors. “Al descans ja portàvem 18 cistelles de dos, quan som un equip que n’acostuma a fer 16 en tot un partit. Crec que ens hem sabut adaptar una mica a les circumstàncies del joc”, recalcava el tècnic de Sant Adrià.

   

  El joc interior verd-i-negre, autor de 40 dels 94 punts del FIATC Joventut, augmentaria el nivell exhibit en els darrers compromisos, tot i que Maldonado reconeixeria que a l’equip encara li resta molt per millorar.

   

  “Si mirem els punts dels nostres pivots, també hem d’observar els punts que anoten els interior rivals. Aquest és un mal endèmic que estem patint durant tota la temporada”, relatava en primera instància. “Crec que la victòria d’avui no ens ha de fer amagar que anem una mica amb la llengua fora per dins”, afegia Salva Maldonado.

   

  Amb el discurs que sempre l’ha caracteritzat, l’entrenador del FIATC Joventut ha volgut relativitzar les conseqüències del resultat assolit contra l’UCAM Múrcia. Ni abans érem els pitjors de la lliga, ni ara tornem a ser els millors. A grans trets, aquest ha estat el missatge emès per Maldonado.

   

  “Espero que aquesta victòria ens deixi clar on som i com haurem de lluitar per seguir guanyant”, deia amb contundència el tècnic.

   

  “Després de 14 jornades, la lliga ja ens comença a dir on haurem de treballar. Si pensem que tenim un gran equip i que és una llàstima que no estiguem dins dels llocs de play-off, segur que patirem, perquè estarem frustrats”, apuntava Salva Maldonado per tancar la roda de premsa.