Llefià celebra el Dia Mundial de la Poesia amb una marató de lectura poètica

  0
  Poesia.jpg

  23/03/2018 – Entre altres activitats organitzades per la Comissió de Cultura de Llefià.

   

  El passat dimecres, 21 de març, els barris de Llefià es van despertar amb els carrers i places empaperades amb missatges i paraules ben travades, en forma de poesia, triades per les associacions  i els alumnes de les escoles públiques que integren la Comissió de Cultura de Llefià. D'aquesta manera, s'ha volgut celebrar una de les cites que festegen les lletres i la diversitat de les llengües, concretament, el Dia Mundial de la Poesia.

   

  Marató de lectura

   

  D'altra banda, el pròxim dissabte 24 de març, a partir de les 11 del matí, en la confluència entre les avingudes de Marquès de Sant Mori i de Doctor Bassols, arrencarà una Marató de lectura al carrer de poesies pròpies o triades d'entre tot l'univers d'autors. L'objectiu és apropar aquest gènere literari a tots els veïns i les veïnes, treure'l allà on hi concórrer molta gent i acostar tant la possibilitat d'escoltar les persones que s'han decidit a declamar o simplement, i segura, llegir, com de facilitar la lectura més improvisada i espontània. I és que des de la Biblioteca de Llefià – Xavier Soto es carretejaran llibres de poemes al carrer perquè qui vingui triï, remeni i llegeixi en aquell moment. A més, es penjaran un exemplar de cadascuna de les poesies enviades de les entitats i penjades pels carrers durant el Dia Mundial de la Poesia.

   

  Comissió de Cultura de Llefià

   

  Aquesta comissió està integrada per una vintena d'entitats sectorials del territori, tan esportives, culturals, escolars i infantils, que treballen de manera coordinada i intensa per apropar l'art de la cultura, especialment la popular catalana, a tota la ciutadania. Entre les seves accions s'hi troba el Carnestoltes, la calçotada, el Dia de la Dansa i el Dia del Micaco, entre altres.