Badalona enceta la Setmana Santa amb el pregó i la Processó dels Dolors

  0
  Setmana Santa.jpg

  23/03/2018 – La Mare de Déu dels Dolors recorrerà aquest dinvedres, 23 de març, els carrers de Dalt la Vila, mentre que el diumenge se celebra la 28a Moixiganga.

   

  L'escriptor Jaume Oliveras ha estat l'encarregat aquest dijous de donar el tret d'inici a la programació d'activitats relacionades amb la Setmana Santa 2018, organitzada per la Processó del Dijous Sant, una cita que celebra 390 anys. 

   

  Tot seguit, aquest mateix divendres 23 de març, a les 18.15 hores, la Mare de Déu dels Dolors sortirà des de l'església de Santa Maria i recorrerà els carrers i places de Dalt la Vila.

   

  28a Moixiganga

   

  Ja de cara el diumenge 25 de març, l'església de Santa Maria acollirà a les 21.30, la representació de la Moixiganga, que enguany arriba a la 28a edició. 

   

  En aquesta ocasió, i com ja va succeint en els darrers anys, els quinze quadres escènics dels que consta actualment la Moixiganga aniran acompanyats de l'actuació dels Estaferms de la Confraria de Sant Anastasi, del Rincón del Arte, de la Capella de la Música de Badalona, els Bastoners de Canyet i La Bossa Verda.