Llefià ha estat escenari de dos pessebres vivents

  0
  velen pere de tera esperanza festivalvillancicos ACRA 040.JPG

  16/12/2013 – Ls escoles Pere de Tera i Ramiro de Maeztu han realitzat aquest cap de setmana els seus pessebres vivents amb la participació dels alumnes i pares. 

  Durant aquest cap de setmana, el barri de Llefià ha acollit dos pessebres realitzats per escoles. El primer ha estat el de l’AMPA de Pere de Tera que tenia cita dissabte, dia 14, que per cinquè any consecutiu ha tingut lloc a la rambla Floridablanca.  Un pessebre on han assistit centenars de veïns a contemplar un cop més la interpretació del naixement del nen Jesús a càrrec dels alumnes i pares de l’escola pública del Pere de Tera. A més, durant l’espectacle es van recollir aliments.

   

  Per altre banda, diumenge dia 15, el poliesportiu de la ronda de Sant Antoni de Llefià ha acollit el pessebre vivent de l’escola concertada Ramiro de Maeztu. On van participar des dels més menuts als més grans del col·legi. A tots dos pessebres no va faltar la presència de la fonda, la posada, els pastorets, l’escrivà i, com no, els tres Reis Mags d’Orient.