Llefià treu a passejar a la Mare de Déu de Fàtima

  0
  44
  Foto 28-5-17 19 28 06.jpg

  29/05/2017 – Per 34è any consecutiu la seva imatge, acompanyada per Sant Josep i el sagrat cor de Jesús, recorren els carrers de Llefià.

  Ahir diumenge centenars de veïns van ser convocats a la Processó de la Mare de Déu de Fàtima, que per trenta-quatrè any consecutiu la Hermandad del Santísimo Cristo del Redentor y Nuestra Señora de la Soledad treu a passejar pels carrers de Llefià.

   

  El recorregut s'iniciava des de la parròquia de Sant Antoni de Pàdua i va continuar pel carrer de Pérez Galdós, les avingudes de Marquès de Sant Mori i Doctor Bassols, la ronda de Sant Antoni de Llefià, carrer Cerveta i l’avinguda Amèrica. Una processó formada per les imatges de Sant Josep -patró de l’entitat-, del sagrat cor de Jesús i de la Mare de Déu de Fàtima, que anaven acompanyades per l'Agrupación Musical de Nuestra Señora de la Sierra i altres entitats culturals de caràcter religiós d’arreu de Catalunya, com així també diversos fidels que li cantaven a la mare de déu.

   

  Aquesta processó se celebra amb motiu del tancament del maig, un mes consagrat al seu Cor Immaculat i, a més, enguany ha estat marcat en el primer centenari de les aparicions de la mare de déu que van tenir lloc des del 13 de maig fins al 13 d’octubre de 1917. Uns fets que van marcar a tota Europa i a la religió cristiana.