Massa líder per un bon Futsal Iris (6 a 2)

0
    28

06/12/2013
    Els de Carles Ventura van fer un bon partit però van pagar massa cars els errors contra un rival que no va perdonar

Després de la treballada victòria en la jornada passada contra el filial del CFS La Unión, el Futsal Iris Badalona visitava al líder de la competició domèstica, el CE Claret Futbol Sala, partit a priori difícil, ja que els barcelonins només han perdut un partit i n'han empatat un altre.

El Claret, fins ara el millor equip de la categoria, va sortir còmode, jugant a casa on està familiaritzat amb el seu camp, especialment estret, i ja d’entrada va sortir a pressionar als verds per impedir que aquests poguessin jugar a l’atac.

A l’equip de Carles Ventura, se li presentaven les primeres dificultats quan al primer minut, Fede queia lesionat. El jugador es suma ja a una llarga llista de baixes que arrossega el conjunt de Casagemes.

La pressió del Claret va obligar a recular els visitants fins a mitja pista, però sense perdre la intensitat en les recuperacions de pilota que li permetien organitzar ràpides transicions de pilota que no acabaven en gol. Però, qui acabava portant la veu cantant era l’equip barceloní que va aprofitar una escletxa en la defensa per marcar el 1-0.

Havent sortit vius de la primera part, ambdós equips van aprofitar el descans per fer correccions tàctiques, els locals per continuar dominant el partit i els visitants per evitar patir la pressió dels rivals.

A la represa, els col·legials van tenir més encert i sumarien el segon gol en el minut 22 (2-0). Però en la jugada següent, Santy, marcaria de doble penal.

En aquest punt, arribaria la fase clau del partit,. Els de Badalona van fallar en dues passades que els locals van aprofitar per posar el marcador fins el 4-1. Per intentar buscar la reacció, el Futsal Iris va optar per jugar amb porter-jugador, però el partit havia quedat trencat i els gols, tots del Claret, inclós un en pròpia porteria, van acabar deixanr el resultar el 6 a 2.

El final del partit deixava una mica injust, si bé el CE Claret havia fet mèrits per guanyar, els de Casagemes havien jugat un dels seus millors partits malgrat la derrota.

El proper cap de setmana toca descans a la lliga i no serà fins el dissabte següent a les 16h en el Pavelló de Casagemes, que el Futsal Iris s’enfrontarà al FS Palafrugell, quart classificat en la lliga.