Llovet: “Cadascú ha de lluitar perquè el final es faci el més agradable possible”

  0
  201213_JOV_VBC_20.JPG

  18/04/2013
  El pivot verd-i-negre demana un esforç comú per superar la situació

  El pivot del Fiatc Joventut, Nacho Llovet, ha fet una crida a fer un esforç comú per acabar bé la temporada.

   

  "Cadascú ha de lluitar perquè el final es faci el més agradable possible per tots plegats", ha explicat Llovet, que reconeix que "quan perds hi ha tensió, la gent s'enfada més als entrenaments, i encara que només sigui per seguir disfrutant de l'esport, hem de treballar forts i intensos".

  L'interior verd-i-negre ha parlat de la seva situació particular, en la que ha aprofitat les baixes de Kuzmic i Savané per gaudir de més minuts i millorar el seu rendiment.
  "No he estat gaire regular aquest any" afirma Llovet que reconeix que "per això ara sembla que estic una mica millor" i que "si em sento bé físicament i puc tenir més minuts intentaré aportar encara més".
  En la mateixa línia ha explicat que "hi ha setmanes que entrenes bé i quan arriba el partit no et surten les coses", "per això hi ha poca gent que acostumi a ser regular", ha matisat i "per això cal destacar encara més el que està fent Oliver".
  "Sempre cal seguir treballant perquè el que et surt un dia també et surti l'endemà", ha sentenciat.
   

  De l'Obradoiro, el rival de diumenge (12h per Esport3), Llovet avisa que "estan a un nivell molt alt" i que "aquest any al seu pavelló han estat molt forts", però que "anirem allà a fer el nostre joc, i encara que gairebé no tinguem opcions de Play Off, no ens deixarem guanyar per res".