Llovet: “Hem de pensar que juguem contra el millor d’Europa”

  0
  37
  Captura de pantalla 2015-04-01 a la(s) 13.10.25.png

  01/04/2015 – El capità del FIATC Joventut explica amb quina mentalitat afronta l’equip el derbi contra la Bruixa d’Or Manresa del pròxim dilluns (19:15h).

   

  Després de dos dies de descans, la Penya ha encetat aquest matí la setmana d’entrenaments per preparar el pròxim partit de lliga. El Manresa, un dels equips de la zona mitja-baixa més en forma del moment, es juga la permanència en cada jornada.

   

  El conjunt de Pedro Martínez vindrà a Badalona disposat a ‘fer mal’ i el FIATC Joventut s’ha d’obligar a estar alerta. “Hem de ser sincers. Jo crec que el joc de l’equip no és dolent. Diumenge es va fer un bon partit, però és cert que les derrotes s’estan acumulant. Això sempre et genera dubtes”, declarava Nacho Llovet, abans d’incorporar-se a la sessió d’entrenament de l’equip.

   

  “Els últims resultats ens han tret la seguretat que teníem a la primera volta. Quan guanyes i arriben els finals ajustats, sempre estàs convençut que els guanyaràs”, apuntava el capità.

   

  “Ara, en una dinàmica més perdedora, sempre hi ha més dubtes. Hem d’intentar recuperar aquesta dinàmica guanyadora, si pot ser a casa, on sempre ens sentim millor”, afegia l’interior del FIATC Joventut.

   

  Nacho Llovet va quallar el seu millor partit del curs al Gran Canaria Arena, anotant 15 punts sense errar cap tir i tancant el duel amb un 21 de valoració. “Sí que necessitava un partit així. Aquestes coses sempre t’aporten confiança i reforcen les teves virtuts i capacitats en el joc”, valorava Llovet sobre la seva actuació a las Palmas.

   

  Tot i fer un gran partit, el capità del FIATC Joventut lamentava haver perdut (79-77). Després de quatre derrotes consecutives, la Penya necessita imposar el ‘factor Olímpic’ en els quatre duels que s’han de disputar a Badalona per tornar a la bona dinàmica.

   

  “A casa ens hem de fer molt forts. Necessitem tres o quatre victòries per classificar-nos al play-off. A l’Olímpic és on hem de recuperar la confiança i la unitat”, afirmava Nacho Llovet.

   

  El pivot verd-i-negre feia una crida als aficionats perquè dilluns l’Olímpic sigui un fortí. “Demano a la gent que vingui a animar-nos. Volem finalitzar la temporada mantenint la il·lusió que hem tingut tot l’any”, destacava el jugador de la Penya.

   

  Tot i la discreta classificació de la Bruixa d’Or Manresa, Llovet és conscient que el conjunt del Bages serà molt perillós. “En aquesta fase de la lliga, ja sabem que cap equip serà fàcil de guanyar. Estem en la recta final i els equips que es juguen el descens són els que tenen més necessitat i més gana. Moltes vegades són els rivals més difícils de guanyar”, declarava el capità.

   

  Segons Llovet, el FIATC Joventut ha de “sortir a la pista amb la màxima concentració possible, pensant que juguem contra el millor equip d’Europa”.

   

  En cas d’arribar a un nou final ajustat, la Penya necessita creure en les seves opcions. “Els finals dels partits són una qüestió més mental que física. L’any passat no teníem confiança i se’ns van escapar molts partits i aquest any vam començar molt bé. Ara estem a l’altra punta, però mirarem de recuperar la confiança”, reconeixia Nacho Llovet.