Llovet: “Hem permès massa tirs de tres del Barça”

  0
  53
  DSC_0249.JPG

  06/09/2015 – El capità del FIATC Joventut ha vist “coses positives” en el primer partit de pretemporada que ha disputat l’equip de Salva Maldonado.

   

  Amb 10 punts, 6 rebots i un 15 de valoració contra el FC Barcelona Lassa (86-77), Nacho Llovet ha demostrat ser un dels jugadors de la Penya més en forma en aquest inici de pretemporada.

   

  “Era un partit per agafar una mica de ritme i acabar de conèixe’ns. Només portem una setmana d’entrenaments, però penso que ens podem quedar amb algunes coses positives”, apuntava el pivot després del xoc.

   

  L’interior verd-i-negre ha vist un FIATC Joventut “amb ritme i a bon nivell durant molts minuts”. “Després hem permès massa tirs de tres del Barça. Una de les nostres identitats es basa en no permetre aquest tipus de tirs”, reconeixia el jugador de la Penya.

   

  Analitzant les conclusions positives que es podien extreure del debut, Llovet apuntava cap a un ritme defensiu “que no ha estat dolent, tret en la línia de tres”. “Hem pogut jugar transicions i algun sistema que ens ha donat rendiment”, destacava també el capità del FIATC Joventut.

   

  Nacho Llovet ha encetat el curs en bona forma, després de “treballar molt al llarg de l’estiu”. “M’agradaria estar millor físicament, però de moment les sensacions són prou bones”, declarava.

   

  Sobre el debut dels dos nous fitxatges – Ousmane Drame i Albert Sàbat – Llovet es mostraria convençut de la seva ràpida adaptació al grup.

   

  “A l’Ousmane l’he vist còmode. És possible que tingui algun problema durant els primers mesos amb el tema de les passes, però l’he vist amb ganes d’anotar i de fer coses”, comentaria el pivot.

   

  “L’Albert ha d’acabar la confiança amb el tir. Té molt bona mà i segur que ens ajudarà moltíssim”, afirmaria també sobre el rendiment que pot oferir Sàbat.