Mariano Rajoy visita Badalona i dina amb Albiol i la seva família al barri de Llefià

  0
  20150905_142820.jpg

  07/09/2015 – Després de clausurar l’escola d’estiu del PP a Lloret de Mar, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va visitar el barri de Llefià amb l’exalcalde i candidat del PPC, Xavier Garcia Albiol.

  Inesperada visita política dissabte al migdia a Badalona. Després de clausurar l’escola d’estiu del PP a Lloret de Mar, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va visitar el barri de Llefià amb l’exalcalde i candidat del PPC, Xavier Garcia Albiol, on van dinar plegats i juntament amb la família del regidor badaloní.

   

  Tots dos van aparèixer a l’avinguda Marquès de Sant Mori, una de les vies principals de la zona de Llefià i La Salut, més envoltats de càmeres i periodistes que no pas de ciutadans. Cap anunci havia posat en avís l’aparició dels ‘populars’, pel que només els mitjans que feien seguiment de precampanya coneixien el destí. El seguici va recórrer un tram del carrer, no gaire concorregut ja pràcticament a les tres de la tarda, en el que es van fer fotografies i van parlar amb veïns i veïnes de totes les edats que encara feien el vermut a les terrasses dels bars o feien temps per dinar. Acte seguit, es van asseure al Frankfurt Westfalia, regentat des de fa anys per persones ja ben conegudes al barri, on tots cinc, Rajou, Albiol, la seva dona i els seus dos fills, van menjar.

   

  L’alcaldessa Dolors Sabater, que estona abans havia passejat per carrers no gaire allunyats tractant diferents qüestions amb veïns, i després de conèixer l’aparició del president espanyol, va escriure al seu compte de Twitter: “Benvingut i bon profit! El pròxim cop avisi, Mariano Rajoy, que voldria exposar-li la llarga llista de pendents que l'estat té amb Badalona”.