Llovet: “L’encert varia, però la defensa ha de ser un dels nostres forts”

  0
  Nacho-Llovet-intenta-fer-se-EFE_ARAIMA20151128_0311_12.jpg

  09/12/2015 – El capità del FIATC Joventut dóna molta rellevància al desplaçament que la Penya ha d’efectuar a San Pablo, sobretot després d’acumular diverses derrotes seguides.

   

  Amb els darrers resultats sumats a la Lliga Endesa, la Penya ha perdut bona part del coixí de victòries que s’havia guanyat a la pista. Els verd-i-negres tanquen ara les vuit primeres places de la classificació i viatgen a Sevilla amb necessitat de guanyar.

   

  “És evident que, després de les incògnites sorgides durant la pretemporada, l’equip va començar bé la lliga i el nivell mostrat està sent bo. Jo penso que estem preparats per jugar la Copa del Rei, però sabem que les últimes derrotes ens han tret marge”, declarava Nacho Llovet en la prèvia de la desena jornada.

   

  “Si volem aconseguir aquest objectiu, tot passa per guanyar a Sevilla. Hem perdut alguns dels comodins que ens havíem guanyat, així que ara hem de complir”, afegia el pivot, conscient de la importància que té pel grup l’encontre contra el bloc de Luis Casimiro.

   

  Valorant les dificultats sofertes per l’equip en les últimes jornades, Llovet destacava que no hi ha un patró comú de problemes. “A Santiago, quan ens va costar atacar ens va costar defensar. Contra l’Unicaja, en canvi, es va atacar bé, però la defensa ens va costar de totes les maneres. Hem d’entendre que les victòries passen per la defensa”, relatava.

   

  Segons el capità verd-i-negre, “l’encert pot variar en funció del dia. Tenim jugadors anotadors i, per tant, ens hem de preocupar menys d’aquest aspecte i centrar-nos en la tasca defensiva. Aquest hauria de ser un dels nostres punts forts”.

   

  Després del darrer desplaçament efectuat al Fontes do Sar, el FIATC Joventut es prepara per visitar una pista amb un ambient molt més fred. Tot i així, els jugadors de la Penya saben que per vèncer a San Pablo serà necessària la millor versió del col·lectiu.

   

  “Si he d’escollir, prefereixo jugar a Sevilla que no pas a Santiago, per exemple. A San Pablo no hi ha tanta pressió com en altres camps, però tenim clar que, si volem guanyar,  caldrà estar al màxim nivell”, afirmava Nacho Llovet.

   

  Amb la participació de Bamforth en dubte, Nachbar es perfila com el principal referent del Baloncesto Sevilla (14.6 punts per partit). “Tots els jugadors són importants. Nachbar va començar amb dubtes, però en els darrers partits està molt més encertat. Si aconseguim generar-li problemes al principi del partit, això serà bo per nosaltres”, advertia Llovet, a escasos dies d’emprendre el viatge cap a terres andaluses.