Miralles: “Necessitem ser positius i tenir confiança”

  0
  1516_CJB-UNI (20).jpg

  09/12/2015 – Seguint aquesta recepta, el pivot de la Penya espera tornar de San Pablo amb el sisè triomf de la temporada.

   

  Després de caure contra l’Unicaja (84-90), Albert Miralles seria un dels primers jugadors a fer autocrítica. L’ambició competitiva d’aquest FIATC Joventut fa que cap membre de la plantilla se senti satisfet amb el fet de plantar cara als grans equips. Tothom vol guanyar sempre.

   

  “Penso que anem a un camp molt complicat. Sevilla té grans jugadors. Possiblement no ha començat la temporada de la forma esperada, però està millorant molt”, advertia Miralles, avisant del potencial de l’equip andalús.

   

  Sobre la dinàmica actual del FIATC Joventut, el pivot format al planter exposava les sensacions que tenia el grup un cop confirmades les darreres tres desfetes.

   

  “Són tres derrotes consecutives, la majoria d’elles contra rivals d’Eurolliga. Si analitzem fredament els resultats, aquestes derrotes sempre hi poden ser, però nosaltres hem competit en cada partit. Et queda una mala sensació al cos després d’haver tingut opcions”, reconeixia Miralles.

   

  Per tal d’afrontar amb garanties el pròxim desplaçament a San Pablo, la Penya no ha “de pensar en què ha passat durant les últimes setmanes”. “Necessitem ser positius i tenir confiança en el nostre joc”, assegurava Miralles en la prèvia del partit contra el Baloncesto Sevilla.

   

  L’interior del FIATC Joventut té molt clara quina ha de ser l’actitud del grup davant les adversitats. “Ni a nivell personal, ni a nivell d’equip, mai hem mirat els problemes com una cosa que marxa sola. Sempre ens hem posat a treballar per provocar aquest canvi amb la nostra feina”, apuntava el jugador verd-i-negre.