Llovet: “Ningú a la lliga està jugant com l’Oliver”

  0
  1213_JOV_CLA (5).JPG

  30/04/2013
  El pivot verd-i-negre ha destacat la proesa del seu company creu que el fet que hi hagi possibilitats de Play Off a la jornada 31 "és bo per l'equip, el club i l'afició"

  Albert Oliver segueix rebent elogis per les seves actuacions en l'últim més i mig.
  En les darreres 7 jornades, Oliver ha promitjat 23,7 punts de valoració, més que cap altre jugador de la lliga, que li han valgut per entrar 4 cops en el millor 5 de la setmana.

  Per això, Nacho Llovet, no dubta en afirmar que "ningú a la lliga està jugant com l'Oliver".
  "Fa un gran partit i a la setmana següent un altre, i un altre", explica el pivot que pensa que "nosaltres ja ens hi hem acostumat i sembla que gairebé no ho valorem però si ho mirem en fred veuem tot el que està fent".

  Per Llovet, Oliver és "importantíssim per aquest equip" i li desitja "lo millor per aquests 3 partits i pel seu futur, perquè encara que tingui 34 anys amb aquest nivell pot jugar els anys que vulgui".

  Més enllà dels merescuts elogis al director de joc verd-i-negre, Llovet creu que el ritme de joc de diumenge "va anar bé pels jugadors de la banqueta perquè quan tots anem a una els que surten ho fan amb un plus d'energia".
  També ha manifestat que el fet que a la jornada 31 encara hi hagi opcions de Play Off "és bo per l'equip, el club i l'afició".

  Per últim, el de Sant Cugat ha reconegut que "no m'esperava la titularitat però ara tenim un equip molt equilibrat i tothom pot sumar".