El Bufalà i l’Unificació Badalona Sud cauen a casa

0
    32

30/04/2013 – Els dos equips badalonins de Tercera van coincidir en perdre els seus partits com a locals. El Bufalà contra el Barceloneta i l'Unificació contra el Chacarita

El Bufalà continua acumulant resultats contraris i sensacions negatives. El conjunt entrenat per Cristian Teruel va perdre el passat cap de setmana a casa contra l'Atlàntic Barceloneta per 2-3. Els badalonins van posar-se 2-0 en la primera part, gràcies als gols d'Ingerto i Santos. Però en la represa els visitants van espavilar-se fins al punt de donar la volta al marcador amb tres dianes de Melgosa, la darrera d'elles en l'últim minut reglamentari. L'equip, que només ha aconseguit un triomf en les cinc últimes jornades, veu com el Cirera li treu una renda ja pràcticament insalvable de nou punts. Per darrere, en tercera posició, el Poble Nou amenaça amb només cinc punts menys. Precisament ambdós es veuran les cares en la següent jornada, en un duel determinant en la lluita per la segona posició del grup quart de Tercera Catalana.

Idèntica sort va córrer l'altre equip badaloní de Tercera, l'Unificació Badalona Sud. L'equip va caure per 1-3 contra el Chacarita. Els visitants van fer el 0-1 perquè, abans del descans, Flores empatés pels badalonins. Però ja en la segona part el Chacarita va demostrar la seva superioritat fent dues dianes més. El conjunt badaloní segueix així a sis punts de la plaça de promoció de descens, gràcies a que l'Esquerra de l'Eixample també va perdre el seu partit. Les opcions de permanència segueixen doncs intactes. Aquesta setmana l'Unificació visita al Cerdanyola, un equip situat en la zona temprada del grup onze i que no es juga res d'aquí a final de curs.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Jurado, Cascales, Cano, Romero, Peralta, Blanc, Muñoz, Teruel, Santos Ingerto // També van jugar: Cortés, López, Liarde, Ramón

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Rivas, Florez, Martínez, Flores, López, Velasco, Reina, García, Salazar, Sillah // També van jugar: Zurita, Zapata