Llovet signa dos anys amb el FIATC Joventut

  0
  53
  Nacho Llovet renovació.JPG

  04/07/2014
  El capità verd-i-negre ha preferit quedar-se a la Penya que acceptar altres ofertes millors econòmicament

  Nacho Llovet va renovar ahir dijous a la tarda per dues temporades més amb el FIATC Joventut.

  D’aquesta manera el capità verd-i-negre continuarà liderant el vestidor d’un projecte a mig llarg termini que preveu la consolidació dels jugadors del 92-93 (Ventura, Barrera, Vives i Suàrez) i el creixement de la del 95 (Sans, Abalde, Nogués i Iriarte).

  La continuïtat del capità verd-i-negre va significar també el primer moviment oficial de la nova Penya. Entre dilluns i dimarts es produirà el següent: la renovació d’Albert Ventura.

  L’escorta badaloní també signarà per dos anys i com Llovet percebran un lleuger augment de fitxa que els farà sortir de les últimes places de l’escala salarial de la plantilla.

  Amb aquestes dues continuïtats el FIATC Joventut ja compta amb 8 jugadors per l’any que ve: Vives, Ventura, Barrera, Kirksay, Llovet, Suàrez, Miralles i Shurna.

  Amb l’últim, com ja hem explicat en altres edicions, existeix un segon any de contracte que tant el club com el jugador podrien tallar. La voluntat del club és no fer-ho i la del jugador tampoc, però el bon any i la progressió que se li espera podrien fer que li arribés una oferta molt millor econòmicament que la del FIATC Joventut. El d’Illinois jugarà la lliga d'estiu de Las Vegas a partir de l’11 de juliol amb els Toronto Raptors.

  Nacho Llovet renova després de fer la seva millor temporada al primer equip (6,2 punts per 8,3 de valoració en només 16 minuts de joc). L’aler pivot sorgit del planter ha preferit quedar-se a la Penya que acceptar altres ofertes en les quals li pagaven més diners.