Lluís Garcia: “Ara vull descansar perquè he viscut molt anys intensos”

  0
  M.E

  La temporada 2012 – 2013, Lluís Garcia-Ubero va signar un acord amb el Maristes Ademar per dirigir el sènior A a Segona Catalana. Vuit anys després, tanca la porta del pavelló de La Plana i alhora cicle en un equip que actualment competeix a lliga EBA. Pràcticament una dècada plena d’èxits i ascensos.

  Vuit anys després Lluís Garcia tanca etapa a Maristes. Ja té aquesta idea al cap?
  A mesura que passen els anys saps que aquest final és més a prop. Ha estat una temporada molt atípica i el desgast hi és durant aquest temps. Tocava acabar.

  De qui és la decisió?
  És una decisió mútua. Quan vaig parlar amb el Quim Franch (coordinador) les sensacions van ser mútues i no hi va haver cap problema.

  Amb un nou projecte al cap?
  En principi la idea és descansar una mica. Tinc uns horaris difícils a la feina. El cos em demana descans però no tanco portes a res.

  Et fas creus de tot el que s’ha aconseguit?
  Ho hem anat paint a poc a poc. Sense tenir l’objectiu d’arribar a on hem arribat i hem anat fent any rere any. Els resultats són excel·lents i estic molt content.

  Quins records atresora a la motxilla?
  La fita més recent és l’ascens a lliga EBA. Però no només això, sinó que ho vam aconseguir com a campions. Havíem aconseguit molts ascensos però no campionats. També tinc el record de tot el que s’ha aconseguit amb gent de la casa i formada al club durant pràcticament tota la vida.

  Marxa amb un projecte consolidat o encara en ple creixement?
  Hem anat any rere any i mai ens hem plantejat els ascensos que hem aconseguit. Sabem la dificultat que té aconseguir l’ascens a lliga EBA. És un projecte consolidat i ben format.

  Seguirà vinculat amb el club d’alguna manera?
  Ara vull descansar perquè he viscut anys molt intensos, amb moltes hores, molta feina al darrere. A curt termini vull desconnectar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí