Lluís Soler i Xavier Ripoll encarnen al Zorrilla la ‘Cosmètica de l’enemic’

  0
  50
  zorrilla.jpg

  16/11/2013 – El Teatre Zorrilla es desmarcarà durant unes hores del seu paper com a eix central del Festival Filmets per acollir, aquest dissabte a les 19 hores, la posada en escena de Cosmètica de l’enemic.

  El Teatre Zorrilla es desmarcarà durant unes hores del seu paper com a eix central del Festival Filmets per acollir, aquest dissabte a les 19 hores, la posada en escena de Cosmètica de l’enemic. Amb els actors Lluís Soler i Xavier Ripoll en els rols protagonistes, l’obra està qualificada de thriller metafísic amb humor negre.

   

  Cosmètica de l’enemic parla de l’enemic interior, del sentiment de culpabilitat que busca venjança, i d’aquella part de nosaltres mateixos que ens mostra la pròpia baixesa. Tot plegat en un marc de bellesa i de cosmètica, “la ciència de l’ordre universal, la moral suprema que determina el món”.

  Aquest espectacle reprodueix l’univers que es crea a la sala de premsa d’un aeroport, entre un executiu aparentment anodí i uniformat i un inesperat interlocutor que li donarà conversa malgrat la seva manifesta resistència. Les dues víctimes, els dos enemics, es descobriran l’un en l’altre.