Sergi López competirà al torneig Ring Wars de Karate

  0
  46
  Karate.JPG

  15/11/2013 – El torneig tindrà lloc el proper 22 de novembre a la ciutat de Rochester (Nova York). El badaloní és campió de les dues últimes edicions: 2009 i 2011. 

  El badaloní Sergi López de l’Urban Gym viatjarà el proper 22 de novembre a la ciutat de Rochester (Nova York) on tindrà lloc el prestigiós torneig “Ring Wars-Extreme Kyokushin”.

   

  Ring Wars és un torneig de regles de Karate al KO en un ring de boxa en el qual es busca deixar fora de combat a l’oponent en tres assalts de tres minuts de temps reglamentari amb un possible pròrroga de desempat. Al torneig, -organitzat pel sensei Rene Cruz, president de la secció nord-americana de IKO (International Kyokushin Organitzation) de la branca del mestre japonès, Kancho Matsushima-, està prevista l’assistència de lluitadors procedents d’EEUU, Canada, Rússia, Espanya, Hongria, Trinitat i Tobago i Àfrica.

   

  Sergi López és campió de les dues últimes edicions (2009 i 2011) i aquest any torna per revalidar el títol. Aquest any viatjarà sense el seu equip i complementarà el viatge amb un curs de tècniques de combat i preparació física al Dojo Muteki de Nova York.