L’ocupació de pisos a Sistrells, una realitat

  2

  Fa només una setmana, es va viure un episodi força desagradable al barri de Sistrells de Badalona, quan una família va intentar ocupar un pis i el veïnat ho va impedir. Una trentena de veïns i veïnes van sortir al carrer a evitar aquesta acció, provocant un enfrontament on el llançament de pedres i els insults van ser els protagonistes. Un esdeveniment que va aixecar nombroses crítiques per part de diferents col·lectius i entitats i opinions de tot tipus i que va fer que alguns polítics de la ciutat es posicionessin.

  En la mateixa línia, la Lourdes Veiga ha volgut explicar el seu cas. Ella era una veïna del barri de Sistrells que va voler llogar el seu pis quan va marxar a viure fora de la ciutat. En aquest moment, una dona va ocupar-lo amb el seu fill. D’això ja fa 3 anys. “Estic pagant hipoteca i tinc un deute amb la comunitat de veïns de 1.200€. El problema havia d’estendre’s només uns mesos i ja porto 3 anys amb el pis ocupat”, explica la Lourdes a aquest Diari. “És la vuitena vegada que aquesta dona ocupa un pis i mai és delicte perquè se’n va just uns dies abans que surti la sentència”. Una situació que encara es dilatarà més en el temps per la paralització del procés judicial i que comporta, encara avui, problemes amb el veïnat. “Goteres, desperfectes, festes… Hi ha gent entrant i sortint quan volen”. Un nou episodi, per tant, que deixa patent l’existència d’aquesta problemàtica.

  2 COMENTARIS

  1. Hasta que no cambien las leyes y podamos echar a alguien de un piso al que no le pertenece, esto seguirá así, justo por lo que comentáis, de 3 años en 3 años y cuando viene el juicio se busca otro hogar que ocupar, con la tranquilidad de 3 años más, que se dice pronto, pero al propietario estoy seguro que se le hace muy muy largo…y a más el gasto que le comporta mientras alguien está totalmente gratis. Que INJUSTO… Me parece bien la acción de los vecinos, ojalá todos protegiéramos así nuestras comunidades.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí