L’Oficina de Turisme de Badalona comença a funcionar a El Carme

  0
  52
  Oficina de Turisme 2.jpg

  11/11/2013 – Divendres es va estrenar la nova ubicació; fins ara es trobava a la plaça de La Plana; obre de de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dimarts a divendres també de 16 a 19 hores.

  El passat divendres es va inaugurar el nou emplaçament de l’Oficina de Turisme de Badalona, a la planta baixa del Centre Cultural El Carme. Fins ara l’Oficina de Turisme es trobava a la plaça de la Plana.

   

  L’Oficina de Turisme manté el seu horari de funcionament, que és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dimarts a divendres també de 16 a 19 hores. Dissabtes, diumenges i festius està oberta de 10 a 14 hores.

   

  L’Oficina de Turisme compartirà instal·lacions amb la Universitat de Barcelona, que actualment imparteix diversos estudis al centre.

   

  Nou fullet desplegable sobre les visites guiades programades a la ciutat

  Coincidint amb la inauguració de la nova seu, l’Oficina de Turisme ha editat un nou fullet desplegable que recull l’oferta de visites guiades programades a la ciutat.

   

  Es tracta de diversos recorreguts per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat com les restes de la ciutat romana de Baetulo, el barri medieval de Dalt de la Vila, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, la fàbrica de l’Anís del Mono, el poblat ibèric del Turó d’en Boscà, la masia de Can Miravitges, el parc de Can Solei i Ca l’Arnús, el cementiri del Sant Crist o la façana marítima i el pont del Petroli.

   

  Per altra banda, al mateix fullet s’informa sobre les  visites que es fan en el quetx Ciutat de Badalona i que serveixen per veure l’horitzó de la ciutat des del mar, fer albirament i reconeixement d’aus marines, o saber com eren les antigues incursions corsàries. També hi ha activitats més generals, com una panoràmica de Badalona o un recorregut pel llegat del Modernisme a la ciutat. Des de l’Oficina s’ofereix a més una ruta audioguiada o amb codis QR pel centre històric de Badalona.