L’Olímpic s’omple amb 12.000 aficionats per veure els Harlem Globetrotters

  0
  58
  hgt-2017-gallery-08.jpg

  14/05/2017 – El mític equip de showmans nord-americans fa parada a Badalona en la seva gira per Espanya.

   

  Els Harlem Globetrotters fan 90 anys i per celebrar-ho han decidit fer una gran gira per diverses ciutats espanyoles. Badalona és una de les capitals europees del bàsquet i els Globies ho saben. És per això que ahir van ser capaços d’aglutinar uns 12.000 aficionats a les graderies del Palau Olímpic; un ple absolut que feia temps que no es veia a Badalona.

   

  Els Harlem Globetrotters es van imposar a un combinat denominat ‘All Star Món’, després de disputar un llarg partit on el bàsquet, les esmaixades, els balls i l’humor van ser els protagonistes. Els Globies van introduir també una novetat en relació als darrers anys d’actuacions: una línia de quatre punts a nou metres de distància.

   

  Al llarg del show es van poder veure escenes divertides i espectaculars a parts iguals. Un dels moments de la vesprada va ser un ball efectuat per un dels jugadors de l’equip posat dempeus a sobre del cèrcol i culminat amb un descens espectacular i amb una sortida de pista fent tombarelles i salts.  

   

  Sens dubte, la interacció amb el públic va ser total i els més joves inclús van poder baixar a la pista per ballar amb els seus ídols. Un cop finalitzat l’espectacle, els Globetrotters es van quedar al parquet signant autògrafs, fent-se fotografies i regalant pilotes i samarretes als seus admiradors. De cara a futures visites dels Globies a Badalona, cal millorar la sonorització de l’Olímpic per completar un show perfecte.