Lolita Flores és la Colometa a ‘La Plaza del Diamante’ de Joan Ollé

  0
  44
  pzadiamante_fotosergioparra_03.jpg

  06/03/2015 – Joan Ollé dirigeix La Plaza del Diamante, la cèlebre novel·la de la millor escriptora catalana de tots els temps, Mercè Rodoreda, i amb la presència estel·lar de l'actriu i cantant Lolita Flores.

  Acabada la màgia del Festival Internacional als teatres municipals, torna la il·lusió dramatúrgica als escenaris badalonins, i ho fa per la porta gran, amb l’espectacle d’una de les obres més famoses de la literatura catalana.

   

  Amb una precisió de miniaturista, Joan Ollé dirigeix La Plaza del Diamante, la cèlebre novel·la de la millor escriptora catalana de tots els temps, Mercè Rodoreda, i amb la presència estel·lar de l'actriu i cantant Lolita Flores, que dóna vida a una Colometa de múltiples registres. L'artista porta el talent als gens i, amb la seva força característica, interpreta un monòleg interior dur i costumista, punyent.

  Lolita, en el seu desolat monòleg, emociona més que mai i converteix el dolor de la protagonista en matèria expressiva recreant aquesta entranyable història de postguerra d'una manera impecable, dins d'un muntatge teatral profundament visual i poètic.

  Serà aquest divendres, dia 6, al Teatre Zorrilla.