L’onzena jornada dels equips badalonins de Catalana

0
    24

20/11/2012 – A Segona Catalana, l'Unificación Llefià va guanyar i el Lloreda només va poder empatar. A Tercera, àmplia victòria del Bufalà i enèsima derrota de l'Unificació Badalona Sud

Al grup segon de Segona Catalana, l'Unificación Llefià va aconseguir una important victòria a domicili que el manté en la part alta de la classificació. El conjunt de Llefià va superar al Sant Ignasi Esportiu per 1-2. El gran protagonista del partit va ser Pau Machado, qui va anotar els dos gols de la victòria badalonina. En el mateix grup, el Lloreda no va poder passar de l'empat en una aparentment senzilla visita al camp de la Penya Barcelonista Anguera, el cuer del grup. El rival va avançar-se en el marcador contra pronòstic però a la segona part Campoy va fer l'1-1. L'Unificación Llefià és tercer de la categoria amb 22 punts, els mateixos que sumen els dos primer classificats. El Lloreda va perdre l'oportunitat d'enganxar-se a la zona alta i segueix en el centre del grup, nové amb 16 punts. El Lloreda rebrà diumenge al matí a la Molletense, actual colíder del grup. L'Unificación Llefià, per la seva banda, haurà de jugar a casa contra l'Escola Barbera Andalucia, penúltim del grup amb només vuit punts.

Al grup quart de Tercera Catalana, el Bufalà va vèncer al cuer en un partit ple de gols i espectacle, que serveix per eixamplar la diferència del conjunt badaloní al capdavant de la classificació. El Bufalà va guanyar per 6-3. En una primera part molt igualada, l'Empenta no va demostrar la seva condició de pitjor equip del grup i va aconseguir fer-li tres gols al líder. Ja en la segona meitat, els badalonins van sentenciar el partit. Els gols del Bufalà els van fer Carlos García, Cristian Blanc, Rodríguez, Benavente (2) i Rubio. Amb 31 punts en onze jornades, l'equip és líder del grup amb cinc punts més que el segon classificat. El proper cap de setmana toca visitar a l'Atlàntic Barceloneta, el desé. Si el Bufalà és la cara dels badalonins de Tercera, l'Unificació Badalona Sud segueix sent la creu. L'equip va perdre a casa per 0-3 contra el Catalonia. L'Unificació es manté cuer amb cinc punts. Diumenge al matí visitarà al Chacarita, tretzé del grup onze.