López – Aróstegui, a Valencia Basket amb malestar verd-i-negre

  0
  82
  David Grau

  Els dos serials dels darrers mesos ja han arribat a la seva fi. El darrer, el de Xabi López-Arostegui. L’escorta de Getxo ha deixat de formar part de la disciplina del Club Joventut Badalona després que el Valencia Basket fes efectiva la seva clàusula de rescissió, d’uns 100.000 d’euros. Tot i això, la seva etapa d’11 anys a Badalona no ha tingut una dolça cloenda. Si més no, per part de l’entitat.

  En el mes de gener, el club va fer una important oferta de renovació que, segons el seu agent, complia les expectatives del jugador. Tot i això, no ha estat fins aquest mateix dilluns que el jugador ha contestat que refusava l’oferta i comunicava la seva decisió de rescindir unilateralment el seu contracte.

  Per aquesta raó, segons el punt de vista de la Penya, “es lamenta l’actitud mostrada per part del jugador, format a les categories inferiors, per la manca de resposta, en cap sentit, durant els darrers mesos”. Contundent comunicat del club.

  Neno, mateix destí
  L’adéu del base Nedad Dimitrijevic era un adéu que es contemplava des de feia més temps. Pràcticament des de l’estiu anterior. 9 anys de formació a la base verd-i-negra per al macedoni en què el Joventut ja hi comptava. Aquest mateix estiu, finalitzada el contracte i la relació entre ambdues parts.

  En total, quatre baixes al primer equip i quatre posicions que es reforçaran durant aquest mes de juliol. Vives ha estat la primera alta.

  CARTA DE COMIAT LÓPEZ-ARÓSTEGUI

  CARTA DE COMIAT NENAD DIMITRIJEVIC

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí