Tornen Les Nits d’Estiu al Port de Badalona

  0
  nits port.jpg

  Tornen les Nits d’Estiu al Port de Badalona amb concerts, dansa, òpera i havaneres a la fresca. El Festival començarà aquest divendres, 9 de juliol, i s’allargarà fins al 18 de juliol, amb sis nits temàtiques.

  Quartiana serà el primer protagonista. Es tracta d’un quartet format pels músics Martí Serra (saxos), Xavi Lozano (aeròfons), Guillem Aguilar (baix) i Aleix Tobias (bateria i percussió). Quatre germans musicals que fa 25 anys que toquen plegats des dels seus inicis com a estudiants de música a Badalona. Oferiran un repertori format per composicions originals dels diferents membres del grup i versions. Una finestra de sonoritats que van des del jazz a les músiques d’arrel tradicional del Mediterrani o de Brasil. Serà aquest divendres, 9 de juliol, a les 22h.

  Konjaleo” portarà el flamenco a Badalona el dissabte 10 a les 22 h. És un espectacle que uneix dos guitarristes catalans, Diego Cortés i José Maria Parra, d’àmplia experiència i trajectòria amb el flamenc modern i actual. Pel que fa a diumenge, a les 20h, els assistents podran gaudir d’havaneres amb el grup “Els Pescadors de l’Escala”.

  El retrobament que suposa l’espectacle del “Jove Ballet de Badalona & Friends” centra la quarta proposta dels sis concerts de la IX Edició del Festival d’Estiu Les Nits al Port el divendres 16 de juliol, a les 22h i l’endemà, dissabte, 17 de juliol, la música clàssica serà la protagonista amb “La Vetllada dels clàssics”.

  La dansa jove i fresca de la companyia Korpo Dance Project posarà la cloenda al festival el diumenge 18 de juliol, a les 20h.

  Les activitats són gratuïtes amb reserva prèvia (taquilla inversa per a projectes solidaris).

  Reserves al web o app https://agendacultural.badalona.cat/

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí