L’oposició demana representar BDN en un acte institucional del món local pel dret a decidir

  0
  43
  foto unitaria.JPG

  03/10/2014 – Els ajuntaments assistiran aquest dissabte a un acte institucional que consistirà en el lliurament al president de la Generalitat de les actes dels plens on s’han aprovat les mocions a favor de la consulta.

  Els centenars d’ajuntaments catalans que han aprovat mocions a favor de l’exercici del dret a decidir d’acord amb la Llei de Consultes assistiran, el proper dissabte, a un acte institucional que consistirà en el lliurament al president de la Generalitat de les actes dels plens on s’han aprovat aquests acords. Els Consistoris seran representats pels seus alcaldes.

   

  Davant la més que previsible possibilitat que l’alcalde de Badalona no assisteixi a l’acte en exercici de la seva funció de representació institucional de l’Ajuntament, diu l’oposició, els grups del PSC, CiU i ICV-EUiA li han demanat que els delegui la representació badalonina, per tal que l’Ajuntament de Badalona pugui lliurar formalment i en l’acte institucional previst per dissabte l’acord aprovat al Ple municipal del passat 26 de setembre amb els vots favorables d’aquests tres grups.

   

  El govern PP, en resposta, assegura que no ha rebut cap invitació ni convocatòria de cara a dissabte. En qualsevol cas, diuen, "si es tracta d'un acte convocat per donar suport a la consulta del 9N, s'ha de tenir en compteque està suspesa pel TC i, per tant, l'Ajuntament no hi participarà".