L’oposició ni oblida ni vol donar per tancada la investigació del ‘cas Jurado’

  0
  IMG_3953.JPG

  11/01/2013 – PSC, CiU i ICV-EUiA van presentar ahir una instància demanant la convocatòria d'una reunió extraordinària de la comissió d'investigació del cas de les col·lectes de la Guàrdia Urbana.

  Ja va quedar clar en el darrer ple de l'any, i l'oposició va tornar a demostrar ahir que no pensa donar per tancada la investigació sobre les suposades col·lectes a empresaris per part d'alguns agents de la Guàrdia Urbana. El president del PSC, Jordi Serra, el d'ICV-EUiA, Carles Sagués, i la regidora de CiU Mercè Rius, van presentar ahir una sol·licitud per instar l'alcalde a convocar una reunió extraordinària de la comissió d'investigació del popularment conegut 'cas Jurado'.

  A la instància presentada, els grups de l'oposició tornen a demanar la compareixença dels regidors Miguel Jurado i David Gómez, així com d'altres persones que ja ho van fer al juliol però que volen dur a terme una segona testificació, per tal d'intentar esclarir informacions que són contradictòries.

  Socialistes, ecosocialistes i convergents creuen que és necessari, i compatible, continuar les indagacions des de l'Ajuntament, a banda de l'actuació de l'Oficina Antifrau, a on el PP va portar les conclusions extretes fa cosa d'un mes, moviment que la resta de forces veu com un mecanisme per entorpir una resolució correcta ja que, diuen, la informació enviada va ser incompleta.

  Ara, l'oposició confia en que el govern accepti i convoqui la reunió, creuen, en un termini de 15 dies, basant-se en el límit de convocatòria dels plens extraordinaris. Asseguren que si se'ls ignora, ho tornaran a portar al Ple i ho tornaran a demanar.