Barrera. “Vull millorar i ajudar a l’equip en tot el que pugui”

  0
  13
  barrera 5.JPG

  11/01/2013

  L'aler verd-i-negre, que ahir va signar la renovació fins el 2015, recorda els "els entrenadors que he tingut i el treball que hem fet dia a dia"

  Ahir mateix el FIATC Joventut va fer pública la signatura de contracte professional amb el jugador, sortit del planter, Álex Barrera, per les temporades 2013-2014 i 2014-2015.

   

  En finalitzar l'entrenament matinal amb el primer equip hem pogut parlar amb Álex Barrera per saber la seva opinió i inquietuds,  davant el nou repte que representa l'assentar-se a Badalona,  i a la lliga Endesa.

   

  Què representa per a tu el seguir jugant en el FIATC Joventut?

  ”La veritat és que estic molt content, quan vaig arribar a la Penya, el meu objectiu encara que ho veia molt lluny, era el d'arribar a jugar algun dia en el primer equip. Després de vuit anys ho he aconseguit i m'omple de satisfacció”.

   

  Portes vuit temporades en la Penya, quins records tens d'aquests vestint de verd-i-negre?

  ”Tinc molt bons records amb tots els entrenadors que he tingut i amb el treball del dia a dia. Al final crec que he tingut recompensa”.

   

  Seguiràs alternant les teves aparicions amb el CB Prat Joventut i amb el FIATC Joventut?

  ”Si , seguiré amb la mateixa dinàmica d'aquesta temporada en quant a partits i entrenaments”.

   

  Has signat per dues temporades, quins objectius tens?

  ”Vull millorar a nivell individual i ajudar a l'equip en tot el que pugui”.

   

  Com estàs veient a l'equip aquesta temporada, que creus que pots ser útil?

  ”Veig bé a l'equip, crec que estem bé, hem de seguir treballant dur per guanyar els partits. Crec que puc ser d'utilitat en la meva millor característica, que és el tir exterior. Crec que puc ajudar en aquesta faceta”.

   

  El CB Prat Joventut porta una bona ratxa de resultats, com ho valores?

  ”El  CB Prat Joventut, sempre a l'inici té problemes per falta de jugadors, però quan hem aconseguit una mica més d'estabilitat estem collint bons resultats,  i de moment anem cap amunt”.