L’Orfeó aproxima la Setmana Santa amb un concert coral a la Divina Providència

  0
  8787e52e-a981-4330-85b1-a86ea61c856b.jpg

  12/03/2016 – La Capella de Música de Badalona, de l'Orfeó Badaloní, interpretarà el dia 13 de març ‘Música per a temps de Quaresma’.

  Setmana Santa és el període de l’any més important per al Cristianisme: la mort i resurrecció de Crist és un dels grans misteris sacramentals i l’eix central de la fe cristiana. Per aquest motiu, nombrosos compositors han escrit grans obres musicals. Al període cristià més important de l’any, li corresponen brillants obres musicals. La Capella de Música de Badalona, de l'Orfeó Badaloní, interpretarà el dia 13 de març ‘Música per a temps de Quaresma’, un concert compost per un conjunt d’obres adients a Setmana Santa d’autors catalans: Narcís Casanovas, Ferran Sors, Joan Cererols i Joan Brudieu.

   

  Per a la interpretació d'aquestes obres la coral comptarà amb la participació d’un quartet de ministrers (corneto, sacabutxs i baixó), que aproximaran a l’estètica i el so renaixentista. Un concert per a gaudir d’una música transcendent que tindrà lloc diumenge (18h) a l’Església Divina Providència.