L’Orfeó Badaloní aposta per les joves promeses musicals

  0
  37
  Cor Jove Nadal 2013_BR.jpg

  29/11/2014 – L’Orfeó Badaloní, en contacte amb diferents joves músics amb els qui col·labora habitualment, inicia un cicle d'actuacions musicals perquè joves agrupacions o solistes es puguin donar a conèixer.

  L’Orfeó Badaloní, en contacte amb diferents joves músics amb els qui col·labora habitualment, inicia un cicle d'actuacions musicals perquè joves agrupacions o solistes es puguin donar a conèixer. La iniciativa pretén consolidar-se dins del calendari cultural de la ciutat amb un programa estable de concerts de música clàssica, però obert a tots els estils.

   

  Aquest projecte, batejat amb el nom de Cicle Joves Músics a Badalona, s'encetarà aquest proper diumenge 30 de novembre a l'església de Santa Maria, a les 18h, amb el concert Música Barroca per a veu, trompeta i orgue, amb la participació de la soprano Gisela Parodi, la trompetista Grisel·la Iglesias i el pianista Jordi Membrado.

   

  Abans, el vespre d'aquest dissabte, l'Orfeó oferirà el concert Cors Joves de Badalona, el primer d'una serie d'actuacions que pretén difondre el cant coral entre joves i adolescents de diverses entitats culturals i centres escolars de la ciutat. En aquesta primera actuació hi participen les corals juvenils de l’IES Badalona VII i de l’Isaac Albéniz, a més del Cor Jove de l'Orfeó, que interpretaran una selecció de peces en solitari i cantaran conjuntament un repertori escollit i dirigit per la directora Anaïs Oliveras. Aquest concert, de entrada lliure, tindrà lloc a la Parròquia de Sant Francesc d'Assís de Bufalà, a les 20h de la tarda.