L’Orfeó Badaloní ofereix un doble concert aquest cap de setmana

  0
  orfeó.jpg

  11/04/2015 – Dissabte hi haurà una trobada de corals infantils a l'església Sant Francesc de Bufalà; diumenge, l'entitat actuarà a Lliçà d'Amunt dins la programació de l'Espai A.

  Després d'un cicle intens d'actuacions acord al caràcter religiós de Setmana Santa, l'Orfeó Badaloní canvia de registre per presentar aquest proper cap de setmana dos concerts de caire ben diferent. Per a aquest dissabte, l'entitat cultural prepara una Trobada de Corals Infantils, en la que s'hi podrà escoltar un variat repertori que abraça des de cançons populars catalanes fins a adaptacions musicals de tall més comercial. En aquesta ocasió, els petits cantaires de les Semifuses, les Corxeres i la Allegro, les tres infantils de l'Orfeó Badaloní, ajuntaran les seves veus amb la dels dos grups de nens i nenes de la coral Tic Tac de l'Ateneu Santfeliuenc, i amb la dels infants de les corals Clau de Sol i Clau de Fa, de la Societat Coral Joventut Tianenca. El concert, en el que hi participaran més d'una cinquantena de nens i nenes, es celebrarà el proper dissabte 11 d'abril, a les 18 h, a l'església Sant Francesc d'Assís de Bufalà.

   

  Diumenge, el Cor de Projectes de l'Orfeó Badaloní, juntament amb els membres del grup L'Oca Underground, es traslladaran fins a la localitat de Lliçà d'Amunt per oferir una vegada més l'espectacle musical Com Tornar a Broadway, el concert que va ser guardonat en la XV Nit de les Guineuetes del passat 2013. En aquesta ocasió, l'actuació ha sigut encabida dins la programació Espai A que organitza i promou la Federació d'Ateneus de Catalunya. El concert tindrà lloc a el diumenge 12 d'abril a l'Ateneu L'Aliança, de Lliça d'Amunt, a les 19 h.