Música amb un barril de petroli i un tastet d’òpera per a tothom

  0
  134024_description_Trio_barril_-_11_abr.jpg

  11/04/2015 – El Principal i el Zorrilla ofereixen dos espectacles ben diferents aquest dissabte i diumenge, a càrrec del Trio Barril i de la companyia Òpera Prima.

  Tito Busquets, Ernest Martínez i Joan Aymerich aterren aquest dissabte, 11 d’abril, al Teatre Principal per portar un espectacle musical d’allò més innovador sota el títol de Trío barril. Es tracta d’una proposta innovadora que invita al descobriment de l'steel drum, un instrument de percussió melòdica fet a partir d'un barril de petroli. El repertori del trio mostra la sorprenent sonoritat de l'instrument originari de Trinidad i Tobago a través del Calypso, temes de color tropical i aire jazzístic. Dissabte, 11 d’abril, a partir de les 21 hores.

   

  Un dia més tard, diumenge, la companyia Òpera Prima continuarà el cap de setmana teatral a Badalona. Aquest cop al Zorrilla, a les sis de la tarda, on tindrà lloc la representació de l’espectacle NYAM! Un tastet d’òpera. A la Paulina, les llaminadures la tornen boja. Tant que un dia s'empassa totes les que la mare li havia comprat per la festa d'aniversari. I, és clar, acaba amb un mal de panxa horrorós. L'endemà es desperta a l'habitació dels seus somnis: per les parets regalimen muntanyes de dolços i gominoles! Aviat, però, descobreix que res és el que sembla: ha anat a parar a ca la Serafina, una senyora extravagant amb molt males intencions. Si la Paulina vol tornar a casa haurà de fer servir tot el seu enginy.