L’Oriola serà readmès al grup del Badalona

  0
  40
  resizer.jpg

  07/09/2012 – En els propers dies s'ha de dictaminar en quin grup jugarà l'Oriola, que havia començat la temporada a la Tercera Divisió

  Encara no és oficial, però sí oficiós. El grup tercer de Segona Divisió B tindrà finalment 21 equips. És a dir, que tot i haver començat ja la temporada, i malgrat haver-se jugat ja dues jornades, la Federació Espanyola de Futbol haurà de disposar un nou calendari de competició en què s'inclogui a l'Oriola. Això suposaria que cada setmana un dels equips que composen el grup descansaria. La mesura no tindria cap mena d'efecte retroactiu. És a dir, els resultats que s'hagin donat fins a la readmissió de l'Oriola -que en principi podria encetar la competició a partir de la quarta jornada- no es mouran. 

   

  L'entitat alacantina ha aconseguit que el seu recurs prosperi. Després d'haver descendit per prescripció federativa, l'Oriola va indultar la decisió de manera reiterada. Però no ha estat fins a avui mateix que se'ls ha donat la raó. Així doncs, un dels grups de Segona B haurà d'acollir a l'Oriola. La lògica dicta que serà el tercer, el del Badalona, el que ho farà, per una qüestió de lògica territorial. Molts dels equips del grup ja s'han mostrat reticents a que això es dugui a terme, especialment els clubs catalans. Alguns han arribat a dir que es una manera flagrant d'adulterar la competició. En qualsevol cas, sigui quin sigui el desenllaç del culebrot, el cas Oriola es només l'enèsima errada de la Federació de Futbol.