Arriba la 2a Copa del Bressol

  0
  segona-copa-bressol4.jpg

  07/09/2012

  28 equips (16 masculins i 12 femenins) participaran a la 2a Copa del Bressol que es disputarà dissabte i diumenge durant tot el dia a l'Olímpic de Badalona.

  La pistes de bàsquet de l'Olímpic es tornaran a omplir del millor bàsquet de formació de Badalona i  altres ciutats catalanes.

  Aquest cap de setmana es disputa la 2a Copa del Bressol, una iniciativa plantejada pel web amb el mateix nom que organitza la segona edició i mira de consolidar-se com un torneig referent en aquestes dates.

  Enguany la competició serà només per cadets i compta amb 28 equips (16 masculins i 12 femenins) que buscaran ser els nous campions i reemplaçar la Penya i el 3 viles, que defensa el títol.

  Tot i que Penya i Barça han caigut del cartell per compromisos amb les seleccions catalanes, el torneig manté el nivell amb 11 equips que aquesta temporada jugaran a la categoria preferent.

  Dissabte durant tot el dia a les pistes de l'Olímpic, també a la central, es definirà el quadre fins a les semifinals que es jugaran el diumenge pel matí. La final femenina serà a les 16h i la masculina a les 18h.