Lourdes Puigbarraca substituirà Rocio Rubio al capdavant de la comissaria de Mossos de BDN

  0
  83
  rocio rubio.jpg

  06/05/2015 – L’Ajuntament va homenatjar ahir la intendenta en cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) dels Mossos d’Esquadra a Badalona, Rocio Rubio, que deixa la comissaria badalonina per convertir-se en cap de la Divisió de Policia Científica.

  L’Ajuntament de Badalona va homenatjar ahir la intendenta en cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) dels Mossos d’Esquadra a Badalona, Rocio Rubio, que deixa el lideratge de la comissaria badalonina per convertir-se en cap de la Divisió de Policia Científica. L’acte s’ha celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, de regidors i de comandaments de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Cos de Policia Nacional i Guàrdia Civil.

   

  Durant l’acte, l’alcalde ha lliurat a Rocio Rubio una reproducció de la Venus de Badalona com a símbol d’aquesta ciutat i en reconeixement a la tasca efectuada al capdavant de l’ABP dels Mossos d’Esquadra d’aquest municipi des de novembre de 2012. La nova cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra de Badalona, que també ha assistit a l’acte, és la intendenta Lourdes Puigbarraca.