Badalona recapta 2.779 litres de llet per a la campanya solidària ‘Cap nen sense bigoti’

  0
  42
  llet.jpg

  06/05/2015 – En total, la campanya ha recaptat 298.000 litres de llet a tot Catalunya; Badalona ha disposat de 35 punts de recollida física.

  Els badalonins han tornat a donar bona mostra de la seva solidaritat en la exitosa i viral campanya Cap nen sense bigoti, que ha aconseguit recaptar 2.779 litres de llet a la recollida física a les 35 oficines de “la Caixa” a Badalona i centres associats a l’Obra Social “la Caixa”. En total, la campanya ha recaptat 298.000 litres de llet a tot Catalunya. D’una banda, els catalans han portat físicament 175.000 litres a les 1.422 oficines que té l'entitat al territori. De l’altra, les aportacions fetes fins ara als canals electrònics fetes sumen un valor de 123.000 litres.

   

  Impulsada per l’Obra Social “la Caixa” i el Banc dels Aliments, la campanya pionera en la recaptació d’un únic producte, la llet, també ha tingut una forma de recollida novedosa. Després d’una setmana sencera en què totes les oficines han estat al servei de l’Obra Social, s’ha aconseguit que recullin una mitjana de 113 litres per oficina. Així mateix, CaixaForum i els centres de gent gran que té l’Obra Social ”la Caixa” al territori han servit de promotors i escenaris d’aquesta iniciativa solidària en benefici de les famílies en risc d’exclusió social.

   

  A partir d’ara, els qui ho desitgin poden continuar col·laborant en la recollida fins el 20 de juny fent aportacions econòmiques als canals electrònics: web Microdonatius de “la Caixa” (www.lacaixa.es/microdonatius), portal de “la Caixa” (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil, canvi de Punts Estrella i SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» al 28024. També es pot fer una llista de la compra solidària a www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es.

   

  Tots els donatius aniran destinats a minorar les necessitats anuals de llet als bancs dels aliments catalans, que es xifren actualment en 13 milions de litres de llet.