L’overbooking de Badalona Sud obliga els Dracs a jugar a Terrassa

  0
  15094889_740323656123440_7703592738236758053_n.jpg

  23/01/2017 – El femení i el júnior del club marxen a l’exili després que dijous l’Ajuntament els comuniqués que no hi havia horaris de camp.

   

  El passat cap de setmana havia de ser una gran oportunitat de promoció pel futbol americà a Badalona. El primer equip, el femení i el júnior dels Badalona Dracs coincidien per calendari jugant al Municipal de Badalona Sud. Tots tres al llarg del diumenge.

   

  En principi, segons ens han comunicat des de Dracs, l’Ajuntament havia assegurat horaris pels tres equips. La primera plantilla va rebre els Reus Imperials a partir de les 11h, imposant-se per un clar marcador: 54 a 6.

   

  La sorpresa va arribar dijous a la tarda i va afectar al femení i al júnior. Els calendaris oficials de competició deien que les noies havien d’enfrontar-se diumenge a casa i a partir de les 15h a les Reds de Terrassa; el júnior tenia fixat el seu partit per diumenge a les 17h a Badalona Sud contra Búfals.

   

  Doncs bé, dijous els Dracs reben la notificació de la manca d’horaris, ja que durant la tarda de diumenge hi havia partits de futbol del Young Talent confirmats.

   

  En aquest cas la prioritat va ser el futbol i el problema es va poder solucionar gràcies a les gestions realitzades amb la directiva de Reds. El femení va invertir la seva jornada de lliga, jugant com a visitant a Terrassa i caient per 14 a 0.

   

  El júnior, per la seva part, va viure una situació bastant més surrealista. Va jugar com a local a Terrassa i va perdre (0-13), fet que li ha provocat un greuge comparatiu vers la resta dels equips de la seva lliga.

   

  Com és lògic, era impossible que els tres partits que havien de disputar l’amateur ‘B’ del Young Talent (diumenge a les 19:30h contra el Gornal), l’Infantil ‘C’ (17:45h contra el Collblanc Sants) i l’Aleví ‘B’ (16h contra Vila Olímpica) es juguessin al mateix temps que els duels dels Dracs. Falta de previsió que no s’ha de tornar a repetir.