L’Sporting evita la victòria del Seagull al temps afegit (2-2)

0
    32
    Juan Llavio / Real Sporting

El maleït temps afegit va condemnar el Seagull a la Ciutat Esportiva de Mareo (2-2). ‘Les gavines’ va empatar contra el Real Sporting en la seva visita a Gijón en un partit en què el conjunt d’Ana Junyent va dominar el marcador durant pràcticament els 90 minuts.

El duel a terres asturianes va començar molt actiu a favor de les badalonines i, en un tres i no res, el partit ja reflectia un 0-2 a favor del Seagull. La davantera Adriana Manau va inaugurar el marcador al minut 13, després d’un xut creuat molt ajustat al pal. Set minuts més tard, Ainhoa Marín va augmentar la diferència amb un autèntic golàs directe a l’escaire de la portera local Yosune.

Només 20 minuts de partit i un avantatge més que considerable per poder arrodonir amb calma i paciència la feina en els 70 minuts restants de matx. Amb un còmode avantatge badaloní al marcador, ambdós conjunts van marxar a vestidors.

A la represa, però, l’Sporting va fer un pas endavant i va començar a generar més perill. Tot i això, Ainhoa va poder sentenciar el matx i la victòria al minut 71, però la portera vermella va evitar el tercer de les ‘gavines’. Ja al tram final, l’Sporting va retallar diferències al minut 78 amb un mà a mà molt ben resolt per part d’Oli davant Aída.

La victòria per la mínima, però, no es va poder facturar rumb a Badalona i les locals van empatar el matx al temps afegit, amb una nova diana d’Oli. Gerro d’avui freda al minut 93 i punt agredolç que sumen les ‘gavines’.

El proper matx del Segull serà diumenge 3 de maig, amb la visita a Pozuelo d’Alarcón. Comença la segona volta de la segona fase, amb el partit de Friol encara per disputar-se.