L’UBSA assegura el factor pista i se la jugara contra el Sant Pere (71 a 90)

  0
  45
  ubsa.jpg

  14/05/2014
  Els adrianencs van poder assaltar la pista de l'Argentona i jugaran el Play Out amb el camp a factor.

  L'UBSA va ser capaç de guanyar a la pista de l'Argentona i s'assegura d'aquesta manera el factor pista en el Play Out de permanència a la Copa Catalunya, que jugarà a partir d'aquest cap de setmana contra el sant Pere de Terrassa. 

  Sense fer un partit brillant, els de César Sanmartín van estar molt millor que els maresmencs, que es jugaven segellar la 2a plaça. 
  Sota la direcció d'Ivan Corrales, els visitants sempre van dur la batuta del partit. Ja des del 0 a 8 d'inici, l'UBSA va anar sempre per davant. 

  L'Argentona estava massa rígid, i l'UBSa ho aprofitava amb és encert exterior que bon joc. al descans el resultat era 31 a 39 i la diferència al voltant dels 10 punts se va mantenir fins a meitat del 3r quart. 

  Llavors els adrianencs van encadenar una sèrie de bones defenses, amb jugades generades des del bloc directe de Corrales en atac i van poder ampliar la renda. En un últim quart de tràmit, l'Argentona mai va poder rebaixar la diferència dels 10 punts, i l'UBSA va assegurar el triomf, molt important tenint en compte que la Minguella va poder guanyar a Vic.

  Amb aquest triomf, els de César Sanmartín es converteixen en el millor equip de la 2a volta, amb 10 victòries.

  Ara els adrianencs estrenaran la sèrie contra el Sant Pere de Terrassa el diumenge a les 17:45 a casa.