L’UBSA B acabarà 12è i s’ho jugarà tot contra Les Franqueses (78 a 71)

  0
  j4.JPG

  07/05/2014
  Els adrianencs van poder amb el CIC i tindran 15 dies per preparar el Play Out

  L'UBSA B va ser capaç de derrotar el Cic al can Rciart i ja sap que acabarà la lliga 12è i es jugarà la permanència, amb el camp a favor, contra Les Franqueses

  Els adrianencs tenen així 15 dies per preparar la vital sèrie contra els del Vallès i no s'han de preocupar pel partit d'aquest dissabte al camp del Guinardó en el que cap dels 2 equips es juga res.

  Dissabte, contra el Cic, els adrianencs van agafar les sensacions a la 2a meitat. Com passa gairebé cada cop que els de Toni Aragón juguen contra un rival mes veterà, l'UBSA B va començar el partit nerviós

  Mica a mica però, alguns jugadors van anar fent una passa més en defensa i l'equip va arribar empat al descans (41 a 41). 

  A la represa, mitjançant una pressió a tota pista, els locals van trobar la seva identitat i es van fer amb el ritme del partit. Tot i cometre moltes errades no forçades, el bon percentatge de tir mai va fer perillar la derrota.

  El proper partit dels aderianencs serà diumenge a les 19:30 al camp del Guinardó en un partit en el que la millor notícia seria que acabés sense cap lesió.