L’Alisos té més fam que el Montgat B (74 a 59)

33
    j22.JPG

07/05/2014
    Els de Dídac Garcia no es jugaven res i van competir durant 30 minuts

Amb la permanència a la butxaca, el Montgat B es va quedar sense poder competir al tram final a la pista de l'Alisos, que necessitava el triomf per certificar la salvació esportiva a la 2a Catalana.

Les necessitats dels barcelonins els va fer tenir molta més fam de victòria, i aquesta va ser la clau del partit. Ja des de l'inici, carregat molt el rebot ofensiu, la millor arma dels locals, es va obrir un forat (21 a 10).

Al 2n quart la diferència es mantenia estable en aquests 10 punts (31 a 21 min17) fins que un parcial de 0 a 9 per tancar el quart ajustava les coses abans del pas pels vestidors (35 a 32).

A la represa, tot i estar menys concentrat que l'Alisos, el Montgat B es va mantenir dins del partit. 3 triples seguits dels locals estiraven la goma (46 a 38 min35), però amb una defensa zonal, els de Dídac Garcia tornaven a entrar al partit a falta de 10 minuts. (52 a 51).

En aquest últim quart però, va quedar clar quin era l'equip que es jugava les garrofes, i amb un 22 a 8 demolidor, l'Alisos va passar per sobre.

Ara el Montgat acabarà la lliga a casa rebent al Claret. El partit es intrascendent pels del Baix Maresme pe`ro no pel seu rival ni per la Cultural, que es juguen evitar la promoció de desens. Si guanyen els barcelonins, es salvaran matemàticament. Si guanya el Montgat B li faria un favor a la Cultural, que també necessitaria guanyar a la pista del Sese B, el cuer, per segellar la permanència.