L’UBSA B marca la diferència a la pròrroga (77 a 62)

0
    25
    x j14.JPG

21/05/2014
    Els adrianencs no van poder desfer l'empat en els 40 minuts, però es van cruspir el Blanes al temps extra

El sènior b de l'UBSA va aconseguir la 1a victòria en el Play Out de permanència a la 2a Catalana en derrotar el Blanes per 77 a 62 a la pròrroga

Els de Toni Aragon van anar gairebé sempre per davant en el marcador, però van acabar necessitant d'una pròrroga, en la que van ser molt millors, per superar l'equip de la Selva.

A l¡'inici, els adrianencs van començar molt nerviosos, amb uns percentatges de tir molt dolents. Mica a mica, des de la pressió defensiva, l'equip va anar recuperant la seva identitat i es va anar deixant en atac per arribar a dominar el marcador de fins a 10 punts

Al tram final però, la pressió a guanyar va pesar en els joves jugadors de l'UBSA B i excepte pels tirs lliures els va costar molt anotar. A falta de 9 segons, els locals van tenir l'oportunitat de desfer l'empat, però no ho van aconseguir i el partit va anar a la pròrroga.

Al temps extra, els de Toni Aragón van esmenar l'error, van encadenar bones defenses i atacs i van dominar els 5 minuts de forma clara.

Ara els adrianencs miraran de segellar la continuïtat a la categoria amb una victòria el proper dissabte a les 19:30 a domicili.