La Cultural es refà del mal inici (73 a 65)

0
    32
    j15.JPG

21/05/2014
    Els col·legials van començar 2 a 18 però van dominar la 2a part i van tancar el partit sense patir

La Cultural va aconseguir guanyar el 1r partit del Play Out per la permanència a la 1a Catalana a l'Escala, en un matx en el que va haver de remuntar durant tot el partit.

L'extraordinari inici dels empordanesos, que anotaven tot el que llançaven, va arribar a posar un preocupant 2 a 18 en el marcador. 10 punts seguits de Jordi Rovira miraven d'aturar la sagnia, tot i que al final del 1r quart el desavantatge encara era molt gran (12 a 28).

Al 2n període, amb 3 triples de Santi Sepúlveda, la Cultural va reaccionar i va trobar el seu joc, però a l'altre cistella l'Escala, que començava a cometre alguns errors, seguia sumant amb facilitat per mantenir la diferència de 15 punts al descans (33 a 48).

A la represa, la intensitat defensiva dels de Sergi Garcia els va permetre entrar definitivament en el partit. Els visitants estaven noquejats, i els col·legials ho van aprofitar per acostar-se i encarar els últims 10 minuts amb plenes opcions (56 a 57).

A l'últim quart, els badalonins seguien llançats, i sense que l'Escala hi pogués fer res, van capgirar el marcador amb la bona direcció de Giménez i els puts d'Expósito fins arribar als 2 últims minuts sense patir.

Ara la Cultural mirarà de certificar la presència a la 2a catalana derrotant de nou a l'Escala el diumenge a les 19h a domicili.