L’UBSA B torna a punxar al tram final (69 a 64)

0
    25

10/03/2014
    Els adrianencs van dominar el partit durant 37 minuts al camp de La Salle Horta

Al sènior B de l'UBSA li va tornar a passar el mateix que en molts altres partits d'aquesta temporada.
    Els de Toni Aragón van fer un bon bàsquet, van dominar el matx durant 37 minuts però van tornar a perdre.

Aquest cop amb una defensa individual molt sòlida, sense haver-se de refugiar en una zona com van fer la setmana passada, els adrianencs van dur el ritme del partit i van dominar el marcador durant molts minuts amb diferència al voltant els 10 punts.

A l'últim quart però, La Salle Horta va remuntar a base de tirs lliures, a l'UBSA B li va entrar la por a guanyar i Poch, l'estrella local, va certificar el triomf.

Amb aquesta derrota i els triomfs del Cic i la Minguella B, els adrianencs es queden a només un partit del descens directe. El proper partit de l'UBSA B serà dissabte a les 17:45 a casa contra el Ciutat Vella, el 2n classificat.