El Tiana surt del descens directe (90 a 64)

0
    22
    j13.JPG

10/03/2014
    Els de Ramon Pla perdien de 2 al descans però van fer una gran 2a meitat i el Figueres es va acabar rendint

El Tiana no va fallar a casa contra el Figueres i torna a agafar una mica d'aire perquè surt de la zona de descens directe.
    Els de Ramon Pla van cimentar el triomf amb una extraordinaria 2a part en la que van anul·lar als de l'Alt Empordà.

Als primers 20 minuts el matx va estar molt igualat. Macau, que havia anotat 32 punts la setmana anterior contra el Badalonès, va estar ben defensat, i els visitants es sustentaven carregant el joc interior (31 a 33 min 20).

A la represa, el Tiana va estar millor en defensa, i amb 3 triples seguits va agafar una renda de 9 punts per entrar a l'últim quart guanyant d'11
    El Figueres, que només ha guanyat un partit en el que va de temporada, no va pair bé el parcial i va acabar baixant els braços arribant a perdre de 30 punts.

A la propera jornada el Tiana havia de jugar a la pista del Ripoll, el rival més directe per evitar el descens matemàtic, però queda aplaçat pel 6 d'abril.