Vera i Plaza donen mitja salvació al Neus (81 a 78)

0
    27
    neus.JPG

21/05/2014
    El primer va anotar 10 punts a la pròrroga i el 2n va clavar el triple de l'últim segon per derrotar al Corbera

El Neus va ser capaç de guanyar el 1r partit de l'eliminatòria de permanència a la 1a catalana en derrotar al Corbera després d'una pròrroga per 81 a 78

Els de Mauro Valenciano van saber patir en un partit en el que van anar gairebé sempre per darrere.

L'energia i l'encert dels del Baix Llobregat van sorprendre en els primers compassos. La bona sortida dels vermells (8 a 12), va tenir continuïtat gràcies a la punteria des del 6,25 (16 a 24).

A l'inici del 2n període els col·legials va mirar de retallar la diferència (23 a 26), però el Corbera seguia crescut i jugava amb molta confiança per mantenir-se còmodament per davant (32 a 39 min 20).

Al 3r quart, els visitants van arribar a gaudir d'una renda de 12 punts (38 a 50), però el Neus es va saber agafar al partit. De la mà de Vera, Vilar i Azor els colomencs van clavar un 11 a 0 que els feia entrar definitivament en el partit.

A partir d'aquell moment i fins el final el matx va ser un constant frec a frec. 5 punts seguits de Vera, que va acabar prenent gairebé tota la responsabilitat ofensiva, aguantaven els seus (61 a 60), pero l'estrella local no va poder desfer l'empat a la darrera jugada del temps reglamentari.

A la pròrroga però, Vera va seguir carregant-se l'equip a l'esquena, i amb 10 punts seguits seguia mantenint les opcions del Neus. Amb empat a 78, i 1,7 segons per jugar-se, la pilota va arribar a l'altre Sergio, Plaza, i el base va anotar el triple del triomf.

Ara els colomencs tenen 2 opcions per segellar la permanència a la categoria. La primera serà diumenge a les 18h a la pista del Corbera.