L’UBSA competeix tot i les baixes i la poca preparació (89 a 83)

0
    24

16/09/2013
    Els adrianencs van disputar el partit a Sant Fruitós sense Marcos Morales ni David Díaz, que ha deixat l'equip, i havent fet només dos amistosos a la pretemporada.

L'UBSA no va poder aconseguir la victòria a la primera jornada de lliga, però va competir en tot moment a domicili contra el Sant Fruitós

Si bé és cert que els adrianencs van anar gairebé sempre per darrere al marcador, van competir en tot moment i no es van despenjar del partit tot i les importants baixes interiors de Marcos Morales i David Díaz, que ha deixat l'equip.

A aquesta situació cal afegir-hi que l'UBSA només ha disputat dos partits de preparació aquesta pretemporada.

Amb aquest escenari, els del Bages van dominar la primera part amb diferències sempre per sota dels 10 punts (43 a 53 min 20).
    A la represa es van veure els millors minuts dels de César Sanmartín, que es van posar per davant (50 a 52) i van encarar l'últim tram amb plenes opcions (64 a 63).

El Sant Fruitós va saber agafar un altre avantatge, que l'UBSA va retallar des de les variants defensives, però no va ser suficient.

Pol Farrés va ser el millor dels adrianencs amb 13 punts i 17 rebots per 23 de valoració.

El proper compromís de l'UBSA serà el proper dissabte a les 19:30 al Can Ricart contra el Mataró.