El campió de Badalona cau en el debut (70 a 62)

0
    31
    x publicar j1.JPG
    16/09/2013
    El Natzaret mai es va sentir còmode i va acabar cedint en els últims minuts contra l'Artés

El Natzaret no va poder estrenar-se amb victòria a la Copa Catalunya i va acabar cedint a la pista de l'Artés per 70 a 62.

Els homes de Victor Carrasco van fer el pitjor partit dels que han disputat fins ara comptant els de pretemporada.

L'equip va estar molt desencertat –8 de 34 en triples– i va estar molt lluny d'exhibir el caràcter que va mostrar a la final de la Copa Badalona.

Tot i això, els de Badalona van competir en tot moment en una de les pistes que, molt probablement, serà de les més complicades de la lliga.
    De fet, l'Artés va decidir el matx amb el parcial de l'últim quart: 20 a 14.

Als primers compassos va ser el Natzaret el que va obrir un primer un forat important (2 a 13).
    Després d'un temps mort obligat, tot va canviar a pitjor i només amb una defensa alternativa zonal, els visitants van aturar la sagnia per marxar encara 3 amunt als vestidors (32 a 35).

A la represa, l'Artés va posar una marxa més i el Natzaret va patir molt en la defensa, tant en l'1 contra 1, com en el balanç defensiu
    Malgrat aquest escenari, els de Carrasco van tenir les seves opcions fins al tram final, però els últims atacs no van sortir bé i la diferència va créixer fins els 8 finals, la màxima del partit.

El proper compromís dels blaus serà el dissabte a les 17:30 contra el Vic.