L’UBSA es desinfla a la pròrroga (74 a 66)

0
    58

04/02/2014
    Els adrianencs van acabar caient a la pista del Mataró, un rival directe per evitar el descens

L'UBSA va acabar cedint a la prorroga en el partit vital contra el Mataró, un rival directe de la zona de descens. els de Cèsar Sanmartin van tornar a fer un partit equilibrat, sense grans llacunes, però aquest cop els va faltar una mica de sort per endur-se el matx.

La bona sortida dels adrianencs, amb una bona eina ofensiva dels seus exteriors, els va donar els primers rèdits, però el Mataró va despertar abans d'acabar el quart (22 a 18). Al 2n, es van veure els millors minuts defensius de l'UBSA, que va col·lapsar l'atac groc i va aconseguir capgirar el marcador abans del descans (33 a 34).

A la represa es va mantenir la igualtat, sempre amb un petit avantatge dels adrianencs (50 a 47), però a l'últim període, esperonats pel seu públic, el Mataró va donar-li la volta al partit. Quan faltaven 3 minuts i els locals guanyaven de 6 i semblaven tenir el partit a la butxaca, una falta en atac seguida d'una tècnica va donar una última oportunitat a l'UBSA, que va poder forçar la pròrroga

Al temps extra però, no hi va haver color. El Mataró va ser molt superior als de César Sanmartín, que només van poder anotar 2 punts en els últims 5 minuts.

Amb aquesta derrota l'UBSA queda 15è, a 2 partits de sortir de la zona de descens directe.
    El proper partit dels adrianencs serà dissabte, a les 20h a la pista del Prat, un altre rival directe.