La Minguella fa un pas endavant contra l’Argentona (63 a 71)

31
    12.JPG

04/02/2014
    Els de Pere Garcia van fer un dels partits més complets de l'any

La Minguella es va venjar de la derrota contra l'Argentona a la 2a jornada de lliga i es va desfer dels maresmencs, a domicili per 63 a 71

El resultat va acabar sent maquillat pels locals, que a falta de 2 minuts perdien per 16 i sempre van anar per darrere en un partit clarament dominat per la Minguella. Els blaus es van refer ràpidament del cop dur de la setmana passada contra el CN Terrassa, van fer una bona setmana d'entrenaments i la van completar amb un partit molt seriós.

Concentrats en defensa, agressius amb 2 contra 1 als blocs directes, sòlids al rebot i perdent poques pilotes, la Minguella va poder controlar el ritme del matx. Així la diferència va anar creixent quart rere quart, dels 5 al 1r, 9 al descans i 20 al 3r.

Només 2 triples al tram final van permetre a l'Argentona reduir la diferència fins els 8 finals, tot i que l'average és per la Minguella.

Amb aquest triomf els de Casagemas agafen aire respecte el grup de baix i no perden l'estela del de dalt.
    El proper partit dels de Pere Garcia serà dissabte a les 19:15 a casa contra el Sant Fruitós